Fjärrskrivbord

Effektivisera ditt arbetsflöde.
Omvandla din arbetsmiljö till ett virtuellt kontor.

Från krångligt till enkelt. ITConnect fjärrskrivbord omvandlar din arbetsmiljö till ett virtuellt kontor.
Upplev friheten av obehindrad åtkomst till ditt arbete, dina filer och interna system hemifrån eller på resande fot. Effektivisera arbetsflödet med fjärrskrivbord (remote desktop), förenkla drift och support samt öka säkerheten med ett anpassningsbart och kostnadseffektivt system som är skalbart med din verksamhet.

Med vår Click And Cloud teknik sätter vi enkelt upp ert fjärrskrivbord utan avbrott i verksamheten. Självklart får ni med er all information, dokument och e-post m.m. Allt är framtaget med kunden i fokus, allt för att göra ditt virtuella kontor så enkelt och tryggt som möjligt.

Vad är ett fjärrskrivbord?

Arbeta vart du vill – när du vill
med maximal säkerhet.

Med ett fjärrskrivbord kan du arbeta hemifrån, på tåget eller flygplatsen som om du satt framför datorn på din arbetsplats. Alla program, mappar och dokument ligger på säkra, centrala servrar och din dator blir som ett virtuellt fönster mot systemet. Fjärrskrivbord benämns även RDP och Microsoft Remote Desktop (tidigare Microsoft Terminal Service) eller som ett virtuellt kontor.

När du jobbar via fjärrskrivbordet på din dator så skickas dina tangenttryckningar och musrörelser krypterat över Internet utan fördröjning. Även om förbindelsen bryts så kan du fortsätta jobba. När fjärrskrivbordet får kontakt igen så skickas ändringarna över till servern. Allting sker sömlöst.

Spara tid och pengar med fjärrskrivbord

Arbeta vart ni vill med internetuppkoppling

Inga investeringar i egen server hårdvara

Lättare administration

Daglig backup

Säker lagring i Sverige

Fler fördelar med fjärrskrivbord

Med fjärrskrivbord får kontroll på era kostnader och kan lägga er tid på rätt saker. Fokusera på er verksamhet istället för att lägga onödig energi på IT. Låt oss ta hand om den saken. Eftersom ert arbete lagras i ett supersäkert bergrum har ni 100% backup på allt! Ni kommer åt viktiga affärsdokument och program när ni vill och vart ni vill så länge ni har en internetuppkoppling.

En annan fördel är att alla inom företaget jobbar på samma sätt och ni har full koll på vem som kommer åt vad och när. Skulle olyckan vara framme och er dator går sönder är ni snabbt igång igen då inget lagras på er dator utan i vårt säkra datacenter. Skulle ni till exempel råka ut för ett inbrott eller stöld blir ni inte av med någon viktig information.

Och kanske mest viktigt. Ingen hemlig företagsinformation hamnar i fel händer. Alla era filer och dokument ligger på ett datacenter i Sverige vilket också är i enlighet med GDPR.Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring remote desktop (RDP) och fjärrskrivbord. Vi hjälper dig att komma igång snabbt och enkelt så du alltid har tillgång till ditt virtuella kontor.

Gör som hundratals av våra kunder – kör det virtuella kontoret!

Om ITConnect

ITConnect är ett IT-företag som tillhandahåller tjänster inom drift, hosting, webbutveckling, fiber och konsultation.

ITConnect säljer även datorer och komponenter, servrar, nätverksprodukter samt mjukvara.

it-connect-logo
Kreditvärdighet

Öppettider

Mån-Fre: 8.00 – 17.00

(lunch 12.00-13.00)

Edingsvägen 14

451 52 UDDEVALLA

Hitta hit

Kontakt

copyright © 2021, ITConnect scandinavia AB • cookie- och Integritetspolicy