IP-telefoni & Molnbaserade Växlar

Sänk kostnaderna och
öka möjligheterna till bättre affärer med IP-telefoni.

Vi levererar IP-telefoni, smart telefoni över internet (VOIP) – som både sänker era kostnader och ökar möjligheterna till bättre affärer. Oavsett om ni sitter med en äldre ISDN-baserad växel, bestämt er för att bara använda mobiltelefoner, är ute efter en modern webbaserad ”virtuell” växel eller har behov av en skräddarsydd IP-telefoni lösning så ordnar vi detta.

IP-telefoni inkluderar alla basfunktioner som vanlig telefoni har

Med IP-telefoni får ni tillgång till alla basfunktioner och möjligheter som traditionell telefoni erbjuder såsom nummerserier, direktinringning, samtal till larmtjänst och andra samhällstjänster, olika kösystem, röstbrevlåda samt återuppringning.

Plus mer – få en överblick över genomsnittliga svarstider, se direkt om kollegorna sitter upptagna, ta med växeln i fickan, koppla ihop olika arbetsplatser, markera en kontakts nummer i affärssystemet och låt telefonen ringa upp själv och mycket mera.

IP-telefoni med molnbaserad växel

Med IP-telefoni har våra molnbaserade växlar alla de tekniska funktioner som förväntas idag, men det är användarvänligheten som övertygar. Varje användare bestämmer själva hur och var man skall svara, t.ex. via sin fasta bordstelefon, mobil, eller genom en app i datorn.

Våra molnbaserade växlar passar alla företag från 1 till 10.000 anknytningar med en enkel prissättning där allt ingår, och ni aldrig behöver oroa er för dolda avgifter eller extra kostnader för all funktionalitet. Den senaste mjukvaran har också koppling till Microsoft Teams (tidigare Skype for Business) så nu kan ni samla företagets all kommunikation i ett och samma gränssnitt. Beställ IP-telefoni och molnbaserad växel idag från ITConnect.

Om ITConnect

ITConnect är ett IT-företag som tillhandahåller tjänster inom drift, hosting, webbutveckling, fiber och konsultation.

ITConnect säljer även datorer och komponenter, servrar, nätverksprodukter samt mjukvara.

it-connect-logo
Kreditvärdighet

Öppettider

Mån-Fre: 8.00 – 17.00

(lunch 12.00-13.00)

Edingsvägen 14

451 52 UDDEVALLA

Hitta hit

Kontakt

copyright © 2021, ITConnect scandinavia AB • cookie- och Integritetspolicy