Din webbyrå i Uddevalla

ITConnect designar och levererar moderna,
responsiva och användarvänliga hemsidor.

ITConnect webbyrå i Uddevalla stärker din digitala närvaro med en skräddarsydd och kostnadseffektiv plattform utformad specifikt efter dina behov. Marknadsför ditt företag med en professionell och visuellt tilltalande hemsida. Låt våra webbdesigners skapa en ny hemsida till dig. Vår webbyrå kan även erbjuda flera grafiska tjänster till dig, designa en ny logotype eller skapa snygga visitkort.

Hemsidor • SEO • Logotype • Visitkort • E-post signatur • Trycksaker

Webbdesign och hemsidor

Vi stärker din digitala närvaro.

ITConnect webbyrå i Uddevalla erbjuder en helhetslösning när det kommer till din hemsida. Vi bygger din nya hemsida, vi hostar den åt er och vi håller såklart koll så att den är uppdaterad efter konstens alla regler. Vår webbutvecklingsavdelning designar och bygger gränssnitt med hög användarupplevelse.
UX-design (User Experience) och UI-design (User Interface) med 100% fokus på konvertering.

ITConnect stärker din digitala närvaro med en skräddarsydd och kostnadseffektiv plattform utformad specifikt efter dig och ditt företags behov.
Hos oss är du i trygga händer med din nya hemsida.

Varför måste jag synas på Google?

Google är vår tids telefonkatalog och har till stor del ersatt tjänster som de klassiska Gula Sidorna. Idag googlar man i princip på allt man söker efter och vill ni hittas av kunder som söker efter just er vara eller tjänst är det ett måste att synas där kunderna söker.

Vad är Google Ads?

Google Ads är det främsta verktyget för att bli synlig i Googles sökmotor. Deras oändliga valmöjligheter och avancerade algoritmer har dock lett till en hög kunskapströskel för att komma igång med tjänsten och det krävs flera hundra timmar av dedikerad tid för att få bra resultat. Många vänder sig därför till dyra byråer för att få hjälp, men med oss vid er sida har annonseringen aldrig varit enklare eller billigare.

Så här kommer du igång med Google Ads!

1. Boka ett möte med oss

Bestäm dag, tid och plats så tar vi en kopp kaffe och tittar över dina behov.

2. Sökord och fraser

Välj geografi, nyckelord och skriv din annons. Det tar mindre än 5 minuter och vi hjälper dig såklart med tips och råd längs vägen.

3. Optimeringar

Vi optimerar kontinuerligt din annonsering för att öka effekten av din budget och förbättra ditt resultat.

Vad är en responsiv hemsida?

Med responsiv webbdesign kan layouten på hemsidan förändras beroende på skärmstorlek och upplösning, syftet är att leverera en optimal läsupplevelse och enkel navigering. Bilder och kolumner kan anpassas automatiskt för olika enheter som mobiltelefoner, surfplattor och persondatorer så att besökaren slipper scrolla, panorera och zooma lika mycket som vid traditionell webbdesign.

Sökmotoroptimering (SEO)

En SEO-strategi för att maximera synlighet,
relevans och prestanda.

Vår webbyrå tillhandahåller användarfokuserad sökmotoroptimering för nya och befintliga webbsidor. Vi utgår från dina förutsättningar, affärsmål, behov och utvecklar en SEO-strategi för att maximera synlighet, relevans och prestanda. Med ökad exponering och kontinuerligt arbete kommer din verksamhet uppleva en positiv tillväxt av antal relevanta besökare och potentiella affärer.

Grafisk design & Layout

Vi lyfter ditt varumärke med en tydlig och enhetlig grafisk profil.

ITConnects webbyrå lyfter ditt varumärke med en tydlig och enhetlig grafisk profil. Vi förmedlar ditt budskap och dina värderingar till dina kunder med ett unikt utseende som representerar ditt företag eller din organisation.

LOGOTYPE

Logotypen är en visuell representation av ditt varumärke och ditt företag. Den matchas med den grafiska profilen och är ett uttryck av företagets kärnvärden och värderingar.

VISITKORT

Visitkortet är viktigt verktyg för att knyta nya kontakter, en invit för framtida affärer. Vi reflekterar din vision och ditt budskap med en tydlig och professionell layout.

E-POST SIGNATUR

E-post signaturen kan liknas vid ett elektroniskt visitkort och är därav ytterligare en möjlighet för dig att förmedla en känsla, ett intryck eller värderingar till dina kontakter och kunder.

Trycksaker

ITConnect hjälper dig att synas. Med visuellt tilltalande trycksaker som visitkort, kuvert, broschyrer och foldrar stärker vi ditt varumärke. Vi hanterar hela processen från idé, design och layout till färdigt tryck.

Webbyrå i Uddevalla

Behöver ni en ny hemsida? Låt oss skapa och designa din nya hemsida

Exempel på några hemsidor som vår webbyrå i Uddevalla tidigare har gjort

Om ITConnect

ITConnect är ett IT-företag som tillhandahåller tjänster inom drift, hosting, webbutveckling, fiber och konsultation.

ITConnect säljer även datorer och komponenter, servrar, nätverksprodukter samt mjukvara.

it-connect-logo
Kreditvärdighet

Öppettider

Mån-Fre: 8.00 – 17.00

(lunch 12.00-13.00)

Edingsvägen 14

451 52 UDDEVALLA

Hitta hit

Kontakt

copyright © 2021, ITConnect scandinavia AB • cookie- och Integritetspolicy